SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ / PROJE ÖNERİ SÜREÇLERİ HK.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü için 2020 – 2021 eğitim yılı öncesinde planlanan Tez / Proje Danışman Öneri tarihleri ve Tez / Proje Konu Öneri tarihleri aşağıdaki gibidir;

Tez / Proje Danışman Öneri

Başlangıç Tarihi                Son Başvuru Tarihi
17.08.2020                        28.08.2020

Tez / Proje Konu Öneri

Başlangıç Tarihi                Son Başvuru Tarihi
17.08.2020                        11.09.2020

Halihazırda dönem uzatmasında bulunan tez/proje öğrencileri için 10 Haziran 2020 tarihinde çıkan YÖK kararına istinaden dönem uzatma başvurusunu 14 Eylül tarihine kadar ertelemiştik. Bu hususta, Tez Öneri Süreçleri için başvuracak öğrencilerimizin mevcut eğitim dönemleri azami sınırda ise öncesinde Dönem uzatma dilekçeleri ile Enstitüye müracaat etmeleri gereklidir. 14 Eylül tarihinden sonra gönderilen dilekçe ve başvurular işleme alınmayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Hatırlatma: Dönem uzatması yapacak öğrencilerin Dilekçelerinde Danışman Hoca imzasının da bulunması gereklidir.