Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuruları Başladı

Üniversitemiz bünyesindeki Medical Park ve Liv Hospital zincirlerinin 25 yıllık birikim ve kurulu sistemi olmak üzere her türlü imkan değerlendirilerek lisans üstü öğrencilerimize nörolojik rehabilitasyon, kardiyopulmoner rehabilitasyon, ortopedik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon gibi fizyoterapinin farklı alt alanlarında klinik uygulama yapma ve deneyim kazanma fırsatı sunulabilecektir. Yüksek lisans öğrencileri, ilk ve ikinci yarıyılda bu hastanelerde “Klinik Çalışma” dersleri bünyesinde yapacakları araştırmalarla bilimsel yayın yazacaklardır. Ders dönemlerini tamamladıklarında yine bu hastanelerde tezlerini gerçekleştirme imkânı bulunmaktadır.

Başvuru Tarihi:
15.01.2019 - 15.02.2019

Yabancı Dil Sınav Tarihi:
19 Şubat 2019 Saat 10:00

Mülakat Tarihi:
21 Şubat 2019 Saat 10:00

Bilgi ve İletişim için:
Enstitü İdari Sorumlusu
Deniz Evkuran - 0850 283 62 10
sbe.basvuru@istinye.edu.tr

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı'na Ön Başvuru Yapmak için Buraya Tıklayın
*Başvurunuzun kesinleşmesi için ön başvuru sonrasında, ilgili evrakların taratılarak sbe.basvuru@istinye.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Evrakları için tıklayınız.

Yine üniversitemiz bünyesinde bulunan Beş (5) Fizyoterapi Uygulama Laboratuvarları yüksek lisans öğrencilerimize uygulamalı eğitim olanağı sunmaktadır. İstinye Üniversitesinde iyi teorik eğitimi sağlayacak nitelikli akademisyenlerin yanı sıra, uygulamalı eğitim ve araştırmalar için de yeterli ve son teknolojik donanıma sahip laboratuvarları bulunmaktadır. Bu labratuvarlar;

• Egzersiz ve Nörolojik Rehabilitasyon Uygulama Laboratuvarı
  • Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Ünitesi Uygulama Laboratuvarı